United Oddsocks

Sorteer op:

Geen producten gevonden...

Iedere dag een feestje voor je voeten. Dat is United Oddsocks. Vrolijke, bonte sokken in verrassende thema’s. Het leuke aan de sokken van United Oddsocks, is dat een paar sokken wel duidelijk bij elkaar hoort, maar niet identiek is. Want, zo vinden ze bij United Oddsocks, je sokken zijn een prima middel om te laten zien wie je bent. En daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn.

De sokken van United Oddsocks zijn er voor dames, heren en voor kinderen. Want, aan plezier is nu eenmaal geen leeftijd gebonden! De sokken zijn bont gekleurd en vervaardigd uit hoge kwaliteit stof . Zo heb je vanaf dag één plezier van je United Oddsocks sokken, en dat blijft zo de vele jaren die daarop volgen.

United Sox Giftboxen
Giftboxen van United Oddsocks zijn niet alleen heel leuk om te krijgen, maar natuurlijk ook om te geven! De giftboxen van United Oddsocks bevatten telkens zes sokken binnen één thema, die je zelf kunt combineren zoals jij wilt. De sokken zijn verpakt in plastic bakjes. Milieuonvriendelijk? Welnee, want deze bakjes zijn niet bedoeld om weg te gooien. Ze zijn geschikt voor de magnetron en vaatwasser, dus ideaal voor upcycling!

Over United Oddsocks
United Oddsocks is al meer dan tien jaar een begrip in het Verenigd Koninkrijk en inmiddels ook ver daar buiten. Het idee ontstond in de kroeg, waar oprichters Paul en Gary bij een goede pint begonnen te filosoferen over.. sokken! Van het een kwam het ander en fast forward tien jaar later runnen de heren een heus sokkenimperium. Klinkt serieus, maar gelukkig heeft United Oddsocks de humor en het speelse al die jaren weten vast te houden. Sterker nog, dat is juist de kracht van dit leuke merk!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x