Very Important Baby

Sorteer op:

Dit Tutteldoekje van Very Important Baby is zacht en lieflijk. Er zitten veel losstaande stukjes stof aan wat het heerlijk maakt om aan te friemelen. Het Tutteldoekje is wit/zwart met aan de voorkant een coole snor.
€7,95
Dit Tutteldoekje van Very Important Baby is zacht en lieflijk. Er zitten veel losstaande stukjes stof aan wat het heerlijk maakt om aan te friemelen. Het Tutteldoekje is roze met aan de voorkant de tekst ‘Girl’.
€7,95
Dit T-shirt van Very Important Baby is zacht en zeer comfortabel. Het heeft een fijne losse pasvorm wat het makkelijk maakt om de baby aan te kleden. Het T-shirt is wit met aan de voorkant de tekst ‘Oma was hier’.
€9,95
Dit T-shirt van Very Important Baby is zacht en zeer comfortabel. Het heeft een fijne losse pasvorm wat het makkelijk maakt om de baby aan te kleden. Het T-shirt is roze met aan de voorkant de tekst ‘I Love you to the moon and back’.
€9,95
Dit T-shirt van Very Important Baby is zacht en zeer comfortabel. Het heeft een fijne losse pasvorm wat het makkelijk maakt om de baby aan te kleden. Het T-shirt is Navy kleur met aan de voorkant de tekst ‘I Love you to the moon and back’.
€9,95
Romper Very Important Baby Ik ben een prinsesje is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben een prinsesje’.
€8,95
Ik ben de allerliefste is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben de allerliefste’.
€8,95
Deze set Sokjes van Very Important Baby zijn zacht en goed rekbaar waardoor ze makkelijk om de voet gaan. De set bestaat uit één paar roze en één paar witte sokjes. Perfect voor de pasgeborenen onder ons!
€5,95
Deze Slippers van Very Important Baby zijn schattige en zachte slippers. De VIB Slippers trek je gemakkelijk aan houden de voetjes lekker warm. De Slippers zijn wit met een zilveren logo.
€6,95
Deze Badjas van Very Important Baby is zacht en warm. De VIB Badjas trek je gemakkelijk aan waardoor de baby het geen moment koud heeft na een lekker warm bad. De Badjas is wit met lichtblauwe accenten en tekst.
- 100% katoen
- Maat 62-68
€19,95
Dit T-shirt van Very Important Baby is zacht en zeer comfortabel. Het heeft een fijne losse pasvorm wat het makkelijk maakt om de baby aan te kleden. Het T-shirt is blauw met aan de voorkant de tekst ‘I AM A LITTLE REBEL!’.
€9,95
Romper Very Important Baby Soft Geweven is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit met aan de voorkant de tekst ‘Soft Geweven’.
€8,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x