Very Important Baby

Sorteer op:

Romper Very Important Baby 50% mama + 50% papa is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/licht blauw met aan de voorkant de tekst ‘50% mama + 50% papa’.
€8,95
Romper Very Important Baby Ik ben een prinsesje is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben een prinsje’.
€8,95
Romper Very Important Baby Ik ben een prinsesje is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben een prinsesje’.
€8,95
Ik ben de allerliefste is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben de allerliefste’.
€8,95
Deze Booties van Very Important Baby zijn lekker zacht en comfortabel. De Booties trek je makkelijk aan door de klittenband en houden de voetjes heerlijk warm.
€12,95
Deze Booties van Very Important Baby zijn lekker zacht en comfortabel. De Booties trek je makkelijk aan door de klittenband en houden de voetjes heerlijk warm.
€12,95
Deze set Sokjes van Very Important Baby zijn zacht en goed rekbaar waardoor ze makkelijk om de voet gaan. De set bestaat uit twee paar witte sokjes. Perfect voor de pasgeborenen onder ons!
€5,95
Het perfecte cadeau voor de kraamvisite! Deze Giftset van Very Important Baby is een exclusieve giftset voorzien van een slabber, slippers en een badjas. De producten zijn blauw met een zilveren logo.
€27,95
Deze Badjas van Very Important Baby is zacht en warm. De VIB Badjas trek je gemakkelijk aan waardoor de baby het geen moment koud heeft na een lekker warm bad. De Badjas is licht blauw met een zilveren logo.
€19,95
Dit Mutsje van Very Important Baby is zacht en lieflijk. Het mutsje zit niet te strak, en is perfect voor de eerste maanden na de geboorte. Het Mutsje is roze met aan de voorkant de tekst ‘Baby Girl’ met een geborduurd hartje.
€5,95
Dit Mutsje van Very Important Baby is zacht en lieflijk. Het mutsje zit niet te strak, en is perfect voor de eerste maanden na de geboorte. Het Mutsje is wit met aan de voorkant de tekst ‘IK (hartje) MAMA’.
€5,95
Romper Very Important Baby 50% mama + 50% papa is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/roze met aan de voorkant de tekst ‘50% mama + 50% papa’.
€8,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x