Almirante de Marina

Almirante de Marina zorgt voor een heuse resolutie in de wijnwereld met de introductie van de eerste échte blauwe wijn. Ja, je leest het goed, blauw! Gemaakt van 100% chardonnay druiven en zonder kleurstoffen is Vino Azul een bijzonder en baanbrekend product.

Vino Azul is de perfecte wijn voor de liefhebber die nét even iets anders op tafel wil zetten. Vino Azul is heeft echt een eigen persoonlijkheid en is zoals alle chardonnay wijn fris, fruitig en zowel bij de maaltijd als bij de borrel een perfecte keuze. 

Ja, maar.. hoe kan het dat Vino Azul blauw is?
Maak je geen zorgen. Er zitten geen kunstmatige kleurstoffen in deze wijn (zoals je die bij goedkope kopieën wel ziet). De Vino Azul dankt zijn frisse blauwe kleur aan anthocyanen, natuurlijke kleurstoffen die als blauwe pigment voorkomt in de schil van rode druiven. Anthocyanen worden op grote schaal gebruikt als natuurlijke kleurstof en gelden bovendien als anti-oxidanten, dus zelfs goed voor je gezondheid

Deze stof, die verder ook geen invloed op de smaak heeft, wordt gemengd met de chardonnay druiven om zo de blauwe kleur te krijgen van Vino Azul. 

Wijn uit de Spanje
Het wijnhuis van Almirante de Marina ligt in Caudete, regio Castilla la Mancha op 350 kilometer van Madrid en 550 meter boven zeeniveau. Met 140.000 vierkante meter wijngaard en een productie van 50.000 flessen Vino Azul per dag, draait het wijnhuis als een geoliede machine!  

Vino Azul bij Il Regalo (Particulier of zakelijk)
Il Regalo is trots om de Vino Azul van Almirante de Marina naar Nederland te halen en deze tegen een scherpe prijs te kunnen aanbieden. De particulier kan natuurlijk zoveel flessen bestellen als er gewenst zijn, maar ook voor de zakelijke afnemer kunnen wij iets betekenen. Heeft u bijvoorbeeld een restaurant en wilt u Vino Azul op de wijnkaart opnemen? Neem dan contact met ons op!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x