Barista & Co

Een kunstwerk maken van je kopje koffie, iets waar een barista een kei in is. Op een terras een cappuccino geserveerd krijgen met een intense smaak, de perfecte laag schuim en als kers op de taart een hartjesvorm in het schuim. Je kent ze vast wel, deze ‘perfecte’ kopjes koffie. Maar wil jij nou niet alleen op het terras kunnen genieten van zo’n kopje koffie, dan ben je bij Barista & Co aan het goede adres. 

De perfecte blend
Barista & Co maakt het mogelijk om in je eigen keuken een luxe kopje koffie te creëren. Omdat we met de hand aan de slag gaan heb je alle controle over je eigen kopje koffie. Zo kun je de koffie precies maken zoals jij hem het liefst drinkt. En dat alles met vers gemalen koffie … de geur zal je keuken overnemen, hmmm!

“Indulge. Be the Barista” 

Minimalistisch en stijlvol design
Naast dat de Barista & Co producten van goede kwaliteit zijn en je er heel lang plezier van zal hebben, zijn ze ook nog eens voorzien van een mooie vormgeving. Alle producten hebben een minimalistisch en stijlvol design en zijn verkrijgbaar in de kleuren: Electric Copper, Gunmetal en Electric Steel. 

Zeg dag tegen grote apparaten
Bij Barista & Co nemen kleine apparaten zoals koffiefilters en cafetières de keuken over. Zeg maar dag tegen grote apparaten met cups en pads. Het kost misschien iets meer tijd, maar dan heb je ook wat. Hoe heb jij je koffie het liefst? 

Barista & Co bij Il Regalo
Il Regalo biedt een ruim assortiment producten aan van Barista & Co. Een kleine greep uit het assortiment: een cafetière (ook wel bekend als French Press), melkkan, maatlepel, melkopschuimer en zelfs decoratieve vorm setjes. Simpelweg alles om van je kopje koffie een echt kunstwerk te maken. Bekijk snel de gehele collectie van Barista & Co bij Il Regalo!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x