Viceversa

Dat ze in Italië weten hoe je de heerlijkste gerechten bereidt, dat wisten we natuurlijk al lang. Maar wist je ook onze Italiaanse vrienden prachtige keukenapparatuur met een vintage tintje maken? Maak kennis met Viceversa uit Virate, onder de rook van designhoofdstad Milaan. Viceversa maakt handige keukentools die zich niet alleen kenmerken door tijdloze vormgeving, maar ook nog eens van bijzonder hoge kwaliteit zijn. Zo heb je jaren plezier van je Viceversa keukenapparatuur! 

De twee dimensies van ieder product
Bij Viceversa kijken ze met een bijzondere blik naar al hun producten. Zij geloven er sterk in – en wij inmiddels ook! – dat ieder product twee dimensies heeft. Van de ene kant heb je het product als object, met zijn eigen functie. Van de andere kant is er de waarde en het gevoel dat wij eraan toekennen. Voorbeeldje? Een broodrooster is natuurlijk een eenvoudig, functioneel apparaat voor in de keuken. Maar waar associeer je het mee? Precies, met opstaan. Wakker worden. Vol goede moed aan de dag beginnen. 

Deze dualiteit vind je in alle producten van Viceversa: voorbij aan enkel functionaliteit en op zoek naar het gevoel en de emotie! 

Viceversa bekent kleur
Je ziet het meteen als je de catalogus van Viceversa openslaat, of de producten bekijkt op onze website: het gamma van Viceversa is bijzonder kleurrijk! Laat je niet foppen: deze kleuren, of het nu rood, paars of groen is, zijn zorgvuldig gekozen door het ervaren team van ontwerpen van Viceversa. Want, ook hier weer, geldt dat kleuren meer zijn dan enkel het resultaat van een likje verf. Kleuren horen voor Viceversa bij een stemming. Een idee. Een concept. 

Viceversa bij Il Regalo
Bij Il Regalo bieden we het neusje van de salmone uit het Viceversa assortiment. Zo hebben we de Broodrooster, Citruspers en Keukenweegschaal uit de reeks Tix, ontworpen door meesterontwerper Luca Trazzi. Daarnaast is er de even mooie als praktische Broodtrommel, van de hand van Mauro Mazzanti!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x