Very Important Baby

Met een brede, verrassende en betaalbare collectie babyartikelen & -gifts: van romper en slabbetje tot pluche knuffel, rammelaar en fopspeen is VIB hét merk voor de kleine VIP.  Originele en betaalbare gifts voor de allerkleinsten, gemaakt van zachte, comfortabele stoffen en de beste materialen. Goed voor mens en milieu, maar nog belangrijker: goed voor de baby. Het is natuurlijk niet voor niets dat moeders weglopen met de producten van Very Important Baby.

Nederlandse baby gifts
Very Important Baby kent zijn oorsprong in Nederland. De producten zijn leuk om zelf te kopen, maar ook zeker leuk om als cadeautje te krijgen. Producten hebben leuke en grappige Nederlandse tekstjes, wat zeker voor leuke gespreksonderwerpen kunnen zorgen. Als jij je kleintje leuk wilt aankleden ben je op het juiste adres bij VIB. Vele BN-ers gingen je voor!

Het beste voor je baby
VIB is marktleider in Nederland en België, maar wordt ook verkocht in andere Europese landen. Very Important Baby staat voor hoogwaardige kwaliteit en gebruikt alleen de beste materialen voor de kleine VIP. Alle gebruikte stoffen zijn OEKO-TEX gecertificeerd en de VIB fabrieken dragen het keurmerk BSCI.

Very Important Baby bij Il Regalo
Bij Il Regalo bieden we een brede selectie VIB producten. Zo kun je bij ons terecht voor Rompertjes, T-shirts, Tutteldoekjes, Mutsjes, Slabbertjes, Badcapjes, Badjasjes, Slippertjes, Giftsets, Sokjes, Pluche, Booties en Fopspenen. Kortom, keuze genoeg! 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x