Rompertjes

Sorteer op:

Romper Very Important Kiss me is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit met aan de voorkant de tekst ‘Kiss me’.
€8,95
Romper Very Important Baby Cool Little Dude papa is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/navy met aan de voorkant de tekst ‘Cool little dude’.
€8,95
Romper Very Important Baby 50% mama + 50% papa is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/roze met aan de voorkant de tekst ‘50% mama + 50% papa’.
€8,95
Romper Very Important Baby 50% mama + 50% papa is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/licht blauw met aan de voorkant de tekst ‘50% mama + 50% papa’.
€8,95
Romper Very Important Baby Soft Geweven is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit met aan de voorkant de tekst ‘Soft Geweven’.
€8,95
Romper Very Important Baby Ik ben een prinsesje is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben een prinsje’.
€8,95
Romper Very Important Baby Ik ben een prinsesje is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben een prinsesje’.
€8,95
Ik ben de allerliefste is zacht en zeer comfortabel. De overslag met drukknopen maakt het zeer gemakkelijk om uw kindje aan te kleden. De romper is wit/roze met aan de voorkant de tekst ‘Ik ben de allerliefste’.
€8,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x