XPOOOS Socks

Gewoon witte of zwarte sokken? Dat is verleden tijd.

In het assortiment van XPOOOS vind je unieke en speciale sokken voor iedere gelegenheid. Durf jij een beetje verder te denken dan de standaard en ben jij iemand die trends weet te spotten voordat ze ‘normaal’ en ‘geaccepteerd’ zijn? Dan is XPOOOS het merk voor jou. De sokken hebben een distinctieve stijl van subtiel tot bombastisch, van gekke combinaties tot culturele grootheden, XPOOOS heeft iets wat bij je past!

De sokken van XPOOOS zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt met de beste materialen.

In onze winkel vind je een grote collectie, 12 paar voor mannen en 12 paar voor vrouwen. Onze herensokken zijn in twee maten te bestellen (39-42 & 43-46) en onze vrouwensokken zijn one-size.

Over XPOOOS
De drie O’s in XPOOOS staan voor ‘Original’, ‘Outstanding’ en ‘Out of this world’. XPOOOS streeft er niet naar om iets te maken wat iedereen ‘wel leuk’ vindt, maar om producten te maken die een aantal mensen ‘helemaal te gek’ vinden. Vandaar ook de belofte: “Wij garanderen de dragers van onze sokken ultieme prestaties en onverdeelde persoonlijke aandacht”.

XPOOOS bij Il Regalo
Bij Il Regalo bieden wij de leukste selectie van sokken aan die volgens ons het beste passen bij onze klanten. Het lijkt ons, naast een hele leuke manier om je voet aan te kleden ook een perfect cadeau. De sokken zijn uniek en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Wij zien zelf veel positiviteit omtrent dit merk en haar producten, en dit delen we graag met jullie. Zoals gewoonlijk betalen wij de verzendkosten als je voor meer dan 20 euro bestelt!

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x