Herensokken

Sorteer op:

Tijdens Día de los Muertos trekken Latijns-Amerikaanse families naar de begraafplaatsen van overleden dierbaren om rond de graven feest te vieren, te eten en dierbaren te herdenken. Met deze bijzondere traditie in gedachten ontwierpen wij dit dodelij...
€9,95
Door het zachte katoen en de verstevigde hiel- en teenzones voel je je in deze sok als een vis in het water. De blauw-witte strepen geven het paar een sportieve marine look, terwijl de vissen voor wat speelsheid zorgen.
€9,95
Pineapple Pen? Pineapple sok zul je bedoelen! De ultieme festival sok als je het ons vraagt. Door de zachte katoenmix en licht versterkte zool is dit paar ook nog eens heel dansbaar. Hebben!
€9,95
Onze fascinatie voor fantasty verhalen heeft met dit paar sokken een nieuw hoogtepunt bereikt. De mysterieuze print en dito kleuren geven het ontwerp een magisch tintje.
€9,95
Wij zijn gek op printjes en dit Azteekse motief staat met stip op één. Inspector gadget geeft de sokken een grappige twist, de rustige kleuren zorgen voor de juiste balans en het zachte katoen zorgt voor een ulta-comfy draaggevoel.
€9,95
Love ink? Dan is dit paar sokken echt jouw ding! Het design en het kleurverloop geven de sok een mysterieuze look en het zwarte kleurvlak bij de tenen zorgt voor een subtiele afwerking.
€9,95
Een zwak voor oldtimers? Niets om je voor te schamen. Bovendien is het gewoon een hele goede reden om dit paar aan je sokkencollectie toe te voegen. En comfortabel dat ze zijn! Maar wat wil je met zacht, soepel katoen, platte teennaden en versterkte ...
€9,95
Work. Save. Travel. Repeat. Dit paar sokken is daar de ultieme reminder voor. Want zeg nou zelf, er is toch niets zo bevrijdend als de auto pakken en maar zien op welke plek je uitkomt? Het zachte en soepele katoen, platte teennaden en versterkte zoo...
€9,95
Exotische palmbladeren en de mooiste fietsen van het peloton. En of dat een match is!
€9,95
Houd je van een gezellige print maar ben je ook een sportief type? Dan is dit haaiige paar zeker wat voor jou. Voorzien van een zacht en soepel katoen, platte teennaden en een licht versterkte zool.
€9,95
Surf’s up, dude! Van dit paar sokken krijg je meteen zomerkriebels. De witte strepen en het zwarte kleurvlak bij de tenen geven het design een sportieve touch en de stretchy katoenmix en versterkte zool zorgen voor een fijne pasvorm.
€9,95
In de westerse wereld worden draken vaak afgeschilderd als gevaarlijke en bloeddorstige beesten, maar in Azië worden ze juist beschouwd als goedaardige wezens die geluk brengen. Supertof!
€9,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x