Moederdag

Sorteer op:

Met deze suprprise set maak je een bijzonder iemand blij op moederdag!
€19,95
Met deze suprprise set maak je een bijzonder iemand blij op moederdag!
€19,95
Met deze suprprise set maak je een bijzonder iemand blij op moederdag!
€29,95
Dit Mutsje van Very Important Baby is zacht en lieflijk. Het mutsje zit niet te strak, en is perfect voor de eerste maanden na de geboorte. Het Mutsje is wit met aan de voorkant de tekst ‘IK (hartje) MAMA’.
€5,95
Deze Fopspeen van Very Important Baby zijn gemaakt van hoogwaardig en onschadelijk materiaal. De Fopspenen van VIB zijn zacht met een goede (Orthodontische) vorm waardoor de baby lekker tot rust komt. Orthodontische speentjes bevorderen bovendien de ...
€5,95
Houd je van lekkere wijn van goede kwaliteit én wil je eens iets heel anders aanbieden aan je gasten? Dan is er nu Vino Azul, een blauwe wijn zonder kunstmatige kleurstoffen.
€12,95
De vorm, de verscheidenheid aan kleuren en het zoete parfum hebben de lelie het symbool van vrouwelijkheid gegeven. Op dit paar sokken staan ze vol in bloei. De lelies zijn afgewerkt met een licht versterkte zool en een zwart kleurvlak bij de tenen.
€7,95
Een paar sokken om vlinders van in je buik te krijgen. De lichtblauwe kleur en het zachte paisley motief geven dit paar een lieflijke look-and-feel. En laat ze door de platte teennaden en de fijne mix van katoen ook nog eens goddelijk zitten.
€7,95
Life is too short to wear boring socks! Deze vogels weten daar alles van en geven jouw outfit een kleurrijk sprankeltje. De sokken zijn gemaakt van zacht en soepel katoen en hebben een licht versterkte zool en platte teennaden voor extra draagcomfort...
€7,95
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x