Mr & Mrs Fragrance
€ 13,50 Incl. btw

The Polynesian sky is on fire, red like the flowers whose scent fills the air on these bewitching isles.

Geurnoten: Mint - Poppy - Woods

Deze geurcapsules voor Mr & Mrs Fragrance zitten verpakt per 2 stuks.

Op voorraad

De elektronische luchtverfrissers van Mr & Mrs Fragrance werken met geurcapsules. Een geurcapsule kun je vergelijken met een koffiepad of nespressocup: neem de variant waar je op dat moment zin in hebt. Kies uit een groot assortiment van geuren en gebruik telkens de capsule die op dat moment het beste bij je humeur en de setting past.

Zo neem je bijvoorbeeld een lekker frisse geur voor in de ochtend als je lekker aan je ontbijt zit. Voor ’s avonds neem je juist misschien liever een wat zwaardere, relaxende geur. Je kunt naar hartenlust afwisselen, want geurcapsules die nog niet op zijn kun je later opnieuw gebruiken. Het plaatsen en verwijderen van een geurcapsule is in een handomdraai gebeurd en de ‘geurduur’ per capsule is minimaal 15 uur. 

Geschikte producten

De geurcapsules van Mr & Mrs Fragrance zijn exclusief ontwikkeld voor de volgende elektronische luchtverfrissers van het merk:

  • Otello
  • George
  • Sissi

Tip: door bij je luchtverfrisser meteen een aantal geurcapsules te kopen, bespaar je op verzendkosten!

Geur in een capsule, hoe werkt dat?

De geuren van Mr & Mrs Fragrances zijn samengesteld door de beste geurontwerpers en vastgelegd in de capsules middels technopolymeren. De inhoud van de geurcapsules is alcoholvrij en enkel gemaakt van natuurlijke geurstoffen. Geurcapsules zijn per twee verpakt en iedere verpakking is voorzien van een boekje dat de oorsprong van de geur uitlegt.

Iedere capsule heeft 3 geurnoten, het idee daarachter is als volgt: Een parfum bestaat in doorgaans uit meerdere bestanddelen waarvan de een sneller vervliegt dan de ander. Dit verklaart dat een parfum niet telkens hetzelfde ruikt. Het geurpatroon wordt veroorzaakt door de 3 verschillende 'geurnoten'. De hoofdnoten vervliegen als eerste maar zijn in de eerste periode van waarnemen wel dominant. Dit zijn de eerste geuren die je waarneemt en je eerste indruk van het parfum vormen. De middennoten komen naar voren na een minuut of 10 als de hoofdnoten van de geur vervlogen zijn. Deze geuren blijven zo'n 1 a 2 uur hangen waardoor de middennoten het belangrijkste deel van het parfum zijn. De basisnoten zij de geuren die je het laatst waarneemt, dus als de middennoten vervlogen zijn. Deze kunnen uren blijven hangen maar zijn wel minder sterk aanwezig.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
 Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x