Baa Stool

Je hebt een lange dag werken (of shoppen?) achter de rug. Je komt eindelijk thuis, ploft neer op de bank en legt je voeten op.. die harde, houten salontafel. Maar dat is helemaal niet comfortabel! Zou het niet heerlijk zijn om je voeten de rust te geven die ze verdienen op een zachte ondergrond? Zoals een donzen kussen, of een zachte deken, of een.. schaap? Geen echt schaap natuurlijk, maar the next best thing: de Baa Stool voetenbank van échte schapenvacht!

De Baa Stool is een reeks luxe Britse voetenbankjes/krukjes en accessoires vervaardigd met een verwisselbare bekleding van echt schapenvacht. Gevestigd in Wales, het land van schapen bij uitstek, richt Baa Stool zich op hoge kwaliteit meubilair dat in ieder interieur past, maar altijd een echte wow-factor heeft. Absoluut niet geschikt voor kuddedieren! 

100% schapenvacht, 100% trendy
De bekleding van de Baa Stool bestaat 100% uit echt schapenvacht. Dat is niet alleen heerlijk zacht en uitnodigend, maar ook nog eens erg handig in gebruik. Het wol is vuilafstotend en droogt heel snel, dus vlekken zul je er niet snel op krijgen. Bovendien is de vacht brandvertragend, niet gevoelig voor vuil en stof, hypoallergeen en volledig natuurlijk en duurzaam! En als je Baa Stool dan toch een opfrisbeurt nodig heeft, dan is het een kwestie van je ‘schaapje’ kammen met de meegeleverde borstel. That’s it. 

Baa Stool bij Il Regalo: De voetjes omhoog, omhoog of vlak? Kan allemaal!
Baa Stool is leverbaar in 12 varianten, die verschillen qua onderstel, soort pootjes, kleur van het (hard!)hout en hoogte. De lage krukjes, waarbij je voeten lekker omlaag hangen, vind je bij de modellen Bethan, Bronwen, Delyth, Dilys en Nia. Je voeten op dezelfde hoogte? Check Angharad of Anwen. En als létterlijk met de voetjes omhoog wil, dan is er Carys, Ceri, Megan, Myfanwy of Nerys.

Alle modellen van Baa Stool zijn leverbaar in een brede waaier van kleuren. Zo heb je de natuurlijke kleuren Ivory, Chocolate, Rare Breed, maar ook een hele reeks opvallende geverfde varianten: Aubergine, Mink and Slate Grey, Teal, Dragon Red, Cornflower Blue, Baby Pink, Cerise en Coal Black.

Ten slotte biedt Il Regalo ook nog het ultieme accessoire (voor bij je Baa Stool, of zomaar): Calon Wlân: een hartvormig kussentje, ook gemaakt van schapenvacht en leverbaar in acht verschillende kleuren. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x